Галерија Јуниор

ЗДРАВСТВЕНИОТ БИЛТЕН НА МЕТАЛУРГ

24.05.2013

Неверојатни се проблемите низ кои минува нашиот клуб. “Автокоманда“ се претвори во вистинска болница. Оперирани се Манасков, Ангелов и Стоилов, за операција се спрема...

читај повеќе >