Топ Вести

Фото-галерија

(Фотогалерија) Децата на Металург гости на детско музичко училиште од Естонија

27.06.2016

Нашите деца беа поканети на претставата на детското музичко училиште од Естонија. Поканата беше со задоволство прифатена, а ова е дел од перформансот на...

читај повеќе >