Топ Вести

Галерија Ракометна Академија

(Фотогалерија) Децата на Металург гости на детско музичко училиште од Естонија

27.06.2016

Нашите деца беа поканети на претставата на детското музичко училиште од Естонија. Поканата беше со задоволство прифатена, а ова е дел од перформансот на...

читај повеќе >

(Фотогалерија) Прв ден на втората смена

22.06.2016

Се истоварија од автобусите, се сместија по собите, “фрлија“ два, три погледи кон хотелот и околината, го посетија ресторанот, ги пробаа специјалитетите на вредните кувари и...

читај повеќе >

(Фотогалерија) Ден на заминувања, но и доаѓања

22.06.2016

Брзо минуваат деновите, особено ако сте во кампот на Металург. Заврши првата смена и дојде време за збогувања. Многу солзи, многу ветувања во вечното пријателство, последни...

читај повеќе >