Галерија Ракометна Академија

(Фотогалерија) Прв ден на втората смена

22.06.2016

Се истоварија од автобусите, се сместија по собите, “фрлија“ два, три погледи кон хотелот и околината, го посетија ресторанот, ги пробаа специјалитетите на вредните кувари и...

читај повеќе >

(Фотогалерија) Ден на заминувања, но и доаѓања

22.06.2016

Брзо минуваат деновите, особено ако сте во кампот на Металург. Заврши првата смена и дојде време за збогувања. Многу солзи, многу ветувања во вечното пријателство, последни...

читај повеќе >

(Фотогалерија) Зад нас е и четвртиот ден од првата смена во кампот на Металург

19.06.2016

Како што и доликува, денот почнува со доручек: Тренинг, тренинг, тренинг... Забава, забава,...

читај повеќе >

(Фотогалерија) Луда караоки забава во кампот на Металург

18.06.2016

После два напорни тренинга во кампот на Металург завладеа затишје. Но, само за кратко, бидејќи време е... за КАРАОКИ...

читај повеќе >