Галерија Ракометна Академија

Фотогалерија од сите денешни завршни натпревари во Лигата на Металург

04.06.2016

Репро 1 – Јуниор 12:14 (5:9) Репро 21 – Макалоски  9:17 (5:9) Астра Спорт – Репро 1 9:18 (2:9) Астра Спорт – Репро 21  7:4 (2:2) Јуниор – Астра Спорт  22:14 (8:3) Макалоски – Астра...

читај повеќе >