Топ Вести

Галерија

Видео: Последните две одбрани на Дарко Арсиќ

15.10.2016

Дарко Арсиќ навистина блесна на средбата против Ла Риоха, но последните две одбрани ни ги донесоа двта бода на денешната средба. Видеото е преземено од...

читај повеќе >

Видео: Одбраната на Дарко Арсиќ избрана во топ 5 одбрани во СЕХА лигата во септември

08.10.2016

Маркетинг тимот на СЕХА лигата ги одбра најдобрите 5 одбрани во месец септември. Една од бројните одбрани на нашиот Дарко Арсиќ е избрана во Топ 5.  . Топ 5...

читај повеќе >