Топ Вести

Категории

РАКОМЕТНА АКАДЕМИЈА “КЛАНДЕВ – МЕТАЛУРГ“ – РАДОВИШ

16.04.2014

Рaкометната Академија “Кландев - Металург“ е лоцирана во Радовиш. Тренинзите се одвиваат во СРЦ “25 Мај“. Термини: Понеделник: од 10 до 11 часот и од 14.30 до 15.30 часот. Среда:...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ДИМО ХАЏИДИМОВ“

16.09.2013

Ракометна школа “Димо Хаџидимов“ е лоцирана во населба Влае. Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. “Христо Батанџиев“. Термини: вторник и четврток, од 20.30 до 21.30...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ КУМАНОВО (“МАГДАЛЕНА АНТОВА“)

05.09.2013

Ракометна школа на Металург во Куманово. Тренинзите се одржуваат во салата на О.У. “Магдалена Антова“. Термини: Среда: 17.45 – 19.00 часот. Петок: 17.45 – 19.00...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ КУМАНОВО (“СОКОЛАНА“)

05.09.2013

Ракометна школа на Металург во Куманово. Тренинзите се одржуваат во С.Ц. “Соколана“. Термини: Вторник: 19.00 - 20.00 часот. Четврток: 19.00 - 20.00 часот. Тренинзите ги држи...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ КУМАНОВО (“КОЧО РАЦИН“)

05.09.2013

Ракометна школа на Металург во Куманово. Тренинзите се одржуваат во салата на О.У. “Кочо Рацин“. Термини: Понеделник: 20.00 - 21.00 часот. Среда: 19.00 - 20.00 часот. Петок: 19.00 - 20.00...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ ПРИЛЕП

05.09.2013

Ракометна школа на Металург во Прилеп. Тренинзите се одржуваат во С.А. “Сонце“. Термини: Вторник: 10.00 - 11.00 часот. Четврток: 13.30 - 14.30 часот. Сабота: 20.00 - 12.00 часот. Недела:...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ СТРУГА

05.09.2013

Ракометна школа на Металург во Струга. Тренинзите се одржуваат во салата на гимназијата “Ибрахим Темо“ и во С.С. “Нико Нестор“. Термини: Сала на гимназијата “Ибрахим...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ЃОРЃИЈА ПУЛЕВСКИ“

05.09.2013

Ракометна школа “Ѓорѓија Пулевски“, е лоцирана во населбата Аеродром. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Ѓорѓија Пулевски“. Термини: понеделник и среда, од 17.30 до...

читај повеќе >

РAKОМЕТНА ШКОЛА “КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ“

05.02.2013

Ракометна школа “Кирил Пејчиновиќ“, е лоцирана во населбата Кисела Вода. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Кирил Пејчиновиќ“. Термини: вторник и петок, од 18 до 19...

читај повеќе >

РAKОМЕТНА ШКОЛА “ХРИСТО БАТАНЏИЕВ“

05.02.2013

Ракометна школа “Христо Батанџиев“, Волково. Тренинзите се одвиваат во спортската сала “Христо Батанџиев“. Термини: вторник и петок, од 19 до 20 часот. Тренер: Силвана...

читај повеќе >