Топ Вести

Ракометна Академија

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ ЗА 2.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

17.03.2016

Овој викенд ќе се игра 2. коло во лигата и мини-лигата на...

читај повеќе >

Прв турнир во Кочани

13.03.2016

Викендов ракометната школа Младинец од Кочани беше домаќин и организатор на првиот ракометен турнир во пионерската лига на Металург (за деца родени 2002 и 2003 година), на кој...

читај повеќе >

Ракометната академија Металург го доби и 25-от член

13.03.2016

Од викендов РК Младинец од Кочани е нов член на ракометното семејство Металург, кое сега има 25 школи во 13 града низ Македонија. Со одигрувањето на 1-то коло (турнирски систем)...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД НЕДЕЛНИТЕ НАТПРЕВАРИ ОД 1.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

06.03.2016

Денеска продолжија натпреварите од 1. коло во Лигата и Мини-лигата на Металург. Денешни...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД САБОТНИТЕ НАТПРЕВАРИ ОД 1.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

05.03.2016

Денеска почнаа натпреварите од 1. коло во Лигата и Мини-лигата на Металург. Денешни...

читај повеќе >

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ ОД 1.КОЛО ВО ЛИГАТА И МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

03.03.2016

Овој викенд почнуваат натпреварите во Лигата и Мини-лигата на Металург. Учествуваат следните екипи: Распоред на натпреварите од првото...

читај повеќе >

Поч­ну­ва „Ме­та­лург-ли­га“ со над 1.200 ра­ко­ме­та­ри

02.03.2016

Ви­кен­дов во са­ла­та „Авто­ко­ман­да“ во Скоп­је поч­ну­ва 11-то из­да­ние на ра­ко­мет­на­та ли­га на Ме­та­лург, во ко­ја во не­кол­ку­те ста­рос­ни ка­те­го­рии ќе се...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ХРИСТИЈАН ТОДОРОВСКИ КАРПОШ“ ВО КУМАНОВО

01.10.2014

Ракометната школа “Христијан Тодоровски Карпош“ е лоцирана во Куманово. Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. “Христијан Тодоровски Карпош“ Термини: Вторник:  12 – 13...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ТИКВЕШ 2012 – МЕТАЛУРГ“

16.04.2014

Ракометната школа “Тиквеш 2012 - Металург“ е лоцирана во Кавадарци. Тренинзите се одвиваат во СС “Јасмин“. Работи во две групи, од 1. до 5. одделение, и од 6. до 8....

читај повеќе >

РАКОМЕТНА АКАДЕМИЈА “КЛАНДЕВ – МЕТАЛУРГ“ – РАДОВИШ

16.04.2014

Рaкометната Академија “Кландев - Металург“ е лоцирана во Радовиш. Тренинзите се одвиваат во СРЦ “25 Мај“. Термини: Понеделник: од 10 до 11 часот и од 14.30 до 15.30 часот. Среда:...

читај повеќе >