Топ Вести

Ракометна Академија

РAKОМЕТНА ШКОЛА “ЉУБЕН ЛАПЕ“

05.02.2013

Ракометна школа “Љубен Лапе“, е лоцирана во населбата Аеродром. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ“Љубен Лапе“. Термини: вторник, од 19.30 до 20.30 часот, и четврток, од 19.30...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА “АВТОКОМАНДА“

05.02.2013

Ракометна школа “Автокоманда“ е лоцирана во населбата Автокоманда. Тренинзите се одвиваат во сала “Автокоманда“. Термини: понеделник: 15.00 - 16.00  часот. среда: 15.00 - 16.00 ...

читај повеќе >

МИНИ-ЛИГА НА МЕТАЛУРГ 2012 ГОДИНА

12.06.2012

Ракометната Академија на  Металург и оваа година организираше мини ракометната лига која традиционално се одржува во овој период од годината на добро позната локација, сала...

читај повеќе >

МИНИ-ЛИГА НА МЕТАЛУРГ 2011 ГОДИНА

18.06.2011

Ова година се одиграни вкупно 36 натпревари, во три генерациски категории и постигнати се вкупно 690 гола. Сите 16 пријавени екипи добија дипломи според својот пласман....

читај повеќе >