Топ Вести

Ракометни Школи

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ СТРУГА

05.09.2013

Ракометна школа на Металург во Струга. Тренинзите се одржуваат во салата на гимназијата “Ибрахим Темо“ и во С.С. “Нико Нестор“. Термини: Сала на гимназијата “Ибрахим...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ЃОРЃИЈА ПУЛЕВСКИ“

05.09.2013

Ракометна школа “Ѓорѓија Пулевски“, е лоцирана во населбата Аеродром. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Ѓорѓија Пулевски“. Термини: понеделник и среда, од 17.30 до...

читај повеќе >

РAKОМЕТНА ШКОЛА “КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ“

05.02.2013

Ракометна школа “Кирил Пејчиновиќ“, е лоцирана во населбата Кисела Вода. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Кирил Пејчиновиќ“. Термини: вторник и петок, од 18 до 19...

читај повеќе >

РAKОМЕТНА ШКОЛА “ХРИСТО БАТАНЏИЕВ“

05.02.2013

Ракометна школа “Христо Батанџиев“, Волково. Тренинзите се одвиваат во спортската сала “Христо Батанџиев“. Термини: вторник и петок, од 19 до 20 часот. Тренер: Силвана...

читај повеќе >

РAKОМЕТНА ШКОЛА “ЛАЗО АНГЕЛОВСКИ“

05.02.2013

Ракометна школа “Лазо Ангеловски“, е лоцирана во населбата Ново Лисиче. Тренинзите се одвиваат во спортскиот центар “Ново Лисиче“. Термини: вторник и четврток од 17 до 18...

читај повеќе >

РAKОМЕТНА ШКОЛА “ЉУБЕН ЛАПЕ“

05.02.2013

Ракометна школа “Љубен Лапе“, е лоцирана во населбата Аеродром. Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ“Љубен Лапе“. Термини: вторник, од 19.30 до 20.30 часот, и четврток, од 19.30...

читај повеќе >

РАКОМЕТНА ШКОЛА “АВТОКОМАНДА“

05.02.2013

Ракометна школа “Автокоманда“ е лоцирана во населбата Автокоманда. Тренинзите се одвиваат во сала “Автокоманда“. Термини: понеделник: 15.00 - 16.00  часот. среда: 15.00 - 16.00 ...

читај повеќе >