Топ Вести

Клуб

МИНИ-ЛИГА НА МЕТАЛУРГ 2011 ГОДИНА

18.06.2011

Ова година се одиграни вкупно 36 натпревари, во три генерациски категории и постигнати се вкупно 690 гола. Сите 16 пријавени екипи добија дипломи според својот пласман....

читај повеќе >

ДИРЕКТОРОТ НА МЕТАЛУРГ, ЛЕВЧЕ КИТЕВСКИ, ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ 42 РОДЕНДЕН

11.06.2011

Левче Китевски, директорот на Металург, денес слави роденден. Иако изгледа помлад, Китевски наполни 42 години. Во друштво на ракометарите, комплетната управа и пријателите,...

читај повеќе >