Мини Лига

ЗАВРШНИ ТАБЕЛИ ВО МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ ЗА 2015 ГОДИНА

03.06.2015

Заврши сезоната во мини-лигата на Металург. Конечни табели: Машки, 2002/3: Машки, група 1: 1. Макстил 5 5 0 0 123 24 +99 10 2. Хазена 5 4 0 1 50 47 +3 8 3. РК...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД НЕДЕЛНИТЕ СРЕДБИ ВО МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

03.06.2015

Одложените средби од претходните кола: Голем ракомет: 9.00:  Металург 2 – Нова Македонија  8:16 (3:9) Мал ракомет: 10.30:  Стоби – Металург Аеродром  12:15 (4:9) 10.30:  Металург...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД ДЕНЕШНИТЕ СРЕДБИ ВО МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ. ТАБЕЛИ

30.05.2015

Денеска се одиграни средбите од одложеното 3. коло во голем ракомет. Резултати: 09.00:  РК Металург – Репро 21  18:5 (8:5) 09.40:  Дојрана – Пелистерка  14:15 97:6) 10.20:  Хазена –...

читај повеќе >

АКТИВНОСТИ ВО МИНИ-ЛИГАТА ВО ПРЕТСТОЈНИОТ ВИКЕНД

27.05.2015

Овој викенд се планирани повеќе активности од работата на Ракометната академија Металург и на нашата мини лига.   Петок, 29 мај: Ќе се изврши селекција на деца од...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД ПОСЛЕДНОТО, ПЕТТО КОЛО ВО МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ, ГЕНЕРАЦИЈА 2002/3. ТАБЕЛИ

24.05.2015

Денеска е одиграно последното, петто коло во мини-лигата на Металург, генерација 2002/3. Резултати: Голем ракомет: 09.00:  Дојрана – Репро 21   6:15 (3:8) 09.40:  Хазена – РК...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД ПОСЛЕДНОТО, ПЕТТО КОЛО ВО МИНИ-РАКОМЕТ. ТАБЕЛИ

23.05.2015

Денеска се одигра последното, петто коло во мини-ракомет на мини-лигата на Металург.   Резултати: Сабота, 23 мај Мини ракомет: Терен 1: 09.00:  Стоби – Металург ТВ  32:11...

читај повеќе >

ОВОЈ ВИКЕНД СЕ ИГРА ПОСЛЕДНОТО, ПЕТТО КОЛО ВО МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

19.05.2015

Овој викенд се игра последното, петто коло на мини-лигата на Металург.   Распоред: Сабота, 23 мај Мини ракомет: Терен 1: 09.00:  Стоби - Металург ТВ  (машки 2004/5) 09.30: ...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД ЧЕТВРТОТО КОЛО НА МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ. ТАБЕЛИ

18.05.2015

В сабота и в недела се одигра четвртото коло во мини-лигата на Металург. Резултати на колото: Сабота: Мини ракомет: Терен 1: 09.00:  Металург ТВ - Бетон  9:9 (5:5) 09.30: ...

читај повеќе >

РАСПОРЕД НА ЧЕТВРТОТО КОЛО НА МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

13.05.2015

В сабота и в недела (16 и 17 мај) ќе се одигра четвртото коло во мини-лигата на Металург. Распоред на колото: Сабота: Мини ракомет: Терен 1: 09.00:  Металург ТВ - Бетон  (машки...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД ТРЕТОТО КОЛО ВО МИНИ-РАКОМЕТ. ТАБЕЛИ

09.05.2015

Денеска се одигра третото коло на мини-ракомет на школите на Металург.   Резултати: Сабота  (мини ракомет): Терен 1: 09.00:  Пелистерка кола – Металург ТВ  18:10 (8:7) 09.30: ...

читај повеќе >