Мини Лига

РЕЗУЛТАТИ ОД ПОСЛЕДНОТО, ПЕТТО КОЛО ВО МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ, ГЕНЕРАЦИЈА 2002/3. ТАБЕЛИ

24.05.2015

Денеска е одиграно последното, петто коло во мини-лигата на Металург, генерација 2002/3. Резултати: Голем ракомет: 09.00:  Дојрана – Репро 21   6:15 (3:8) 09.40:  Хазена – РК...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД ПОСЛЕДНОТО, ПЕТТО КОЛО ВО МИНИ-РАКОМЕТ. ТАБЕЛИ

23.05.2015

Денеска се одигра последното, петто коло во мини-ракомет на мини-лигата на Металург.   Резултати: Сабота, 23 мај Мини ракомет: Терен 1: 09.00:  Стоби – Металург ТВ  32:11...

читај повеќе >

ОВОЈ ВИКЕНД СЕ ИГРА ПОСЛЕДНОТО, ПЕТТО КОЛО ВО МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

19.05.2015

Овој викенд се игра последното, петто коло на мини-лигата на Металург.   Распоред: Сабота, 23 мај Мини ракомет: Терен 1: 09.00:  Стоби - Металург ТВ  (машки 2004/5) 09.30: ...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД ЧЕТВРТОТО КОЛО НА МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ. ТАБЕЛИ

18.05.2015

В сабота и в недела се одигра четвртото коло во мини-лигата на Металург. Резултати на колото: Сабота: Мини ракомет: Терен 1: 09.00:  Металург ТВ - Бетон  9:9 (5:5) 09.30: ...

читај повеќе >

РАСПОРЕД НА ЧЕТВРТОТО КОЛО НА МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

13.05.2015

В сабота и в недела (16 и 17 мај) ќе се одигра четвртото коло во мини-лигата на Металург. Распоред на колото: Сабота: Мини ракомет: Терен 1: 09.00:  Металург ТВ - Бетон  (машки...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД ТРЕТОТО КОЛО ВО МИНИ-РАКОМЕТ. ТАБЕЛИ

09.05.2015

Денеска се одигра третото коло на мини-ракомет на школите на Металург.   Резултати: Сабота  (мини ракомет): Терен 1: 09.00:  Пелистерка кола – Металург ТВ  18:10 (8:7) 09.30: ...

читај повеќе >

ОВОЈ ВИКЕНД СЕ ИГРА ТРЕТОТО КОЛО НА МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

04.05.2015

Претстојниот викенд ќе се одигра третото коло на мини-лигата на Металург.   Распоред: Сабота  (мини ракомет): Терен 1: 09.00:  Пелистерка кола - Металург ТВ  (машки...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОРОТО КОЛО НА МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ. ТАБЕЛИ

26.04.2015

Денеска се одиграни натпреварите од второто коло на мини-лигата на Металург, за генерација 2002/3, и постигнати се следните резултати: 09.00:  Репро 21 – Хазена  7:8 (4:5) 09.40: ...

читај повеќе >

РЕЗУЛТАТИ ОД 2.КОЛО ВО МИНИ-РАКОМЕТ (САБОТА). ТАБЕЛИ.

26.04.2015

Вчера се одиграни натпреварите од 2. коло во мини-ракомет, за генерации 2004/5 и 2006 и помали. Постигнати се следните резултати: Мини ракомет: Терен 1: 09.00:  Металург...

читај повеќе >

РАСПОРЕД НА ВТОРОТО КОЛО НА МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

20.04.2015

В сабота и в недела (25 и 26 април) ќе се одигра второто коло во мини-лигата на Металург. Распоред на колото: Сабота: Мини ракомет: Терен 1: 09.00:  Металург Аеродром -...

читај повеќе >