Топ Вести

Ракометна Академија

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: ВНИМАВАЈТЕ, ПРЕД ВАС СЕ МОМЦИТЕ И ДЕВОЈКИТЕ НА СИЛВАНА МИЛЕНКОВИЌ

23.06.2015

Што се не прочитавме и не слушнавме во деновите на нашиот камп. Дознавме дека во кампот имаме командоси и нинџи, освојувачи на кујни и еден куп кандидати кои се прогласуваат...

читај повеќе >

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦА

23.06.2015

Денешниот ден е посветен на капењето и забавата. Одржани се првите “Игри без граница“, со максимален број на...

читај повеќе >

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: НИЕ СМЕ ШАМПИОНСКИОТ ТИМ НА НИКОЛА МАТЛИЕСКИ

22.06.2015

Навистина ни е жал што моравте да чекате девет дена за конечно да го слушните гласот на вистинските шампиони. Без лажна скромност и без секакво преувеличување, ние сме...

читај повеќе >

ЛЕТЕН КАМП: ОДРЖАН МАСКЕНБАЛОТ И НА ВТОРАТА СМЕНА НА КАМПОТ НА МЕТАЛУРГ

22.06.2015

Вечерва  одржан традиционалниот маскенбал на кампот на Металург, овој пат за нашите деца од втората смена. И овој пат имаше голем интерес и избор на маски, па жирито имаше...

читај повеќе >