Топ Вести

Ракометна Академија

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: НИЕ СМЕ ОБЕДИНЕТИТЕ СИЛИ НА ДАНИЕЛА ТАСЕСКА

21.06.2015

Доаѓаме од четири различни скопски ракометни школи на Металург, но обединети сме околу нашиот тренер Даниела Тасеска. Заедно сме посилни, а наша девиза е - еден за сите, сите...

читај повеќе >

ЗАВРШИ ВТОРИОТ СЕМИНАР НА МЕТАЛУРГ ЗА ВТОРАТА СМЕНА НА КАМПОТ

21.06.2015

Вечерва заврши вториот семинар на Металург за трнерите од втората смена на кампот на Металург. Предавачот Данило Брестовац го одржа и вториот дел од теоретското предавање,...

читај повеќе >

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: ПРИЛЕПЧАНИ КАКО И СЕКОГАШ – ПРВИ ВО СЕ

20.06.2015

Знаете ли каде пукна првата пушка ? Па во Прилеп. Е затоа немојте да се чудите што ние први од нашата смена решивме да го кажеме своето и, нормално ако треба, и да се пофалиме,...

читај повеќе >

ПОЧНА ВТОРИОТ СЕМИНАР НА МЕТАЛУРГ ЗА ВТОРАТА СМЕНА

20.06.2015

Во просториите на хотел “Бетон“ денеска почна вториот семинар на Металург, за тренерите од втората смена на нашиот камп. И овој пат предавач е Данило Брестовац, тренер со...

читај повеќе >

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ДЕН СЕДМИ

20.06.2015

Денеска заврши првата и веднаш почна втората смена на кампот на Металург. Ги испративме децата од Скопје, Кавадарци, Виница, Македонска Каменица, Кратово и Кичево, а ги...

читај повеќе >

ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ: ЈА ИСПРАТИВМЕ ПРВАТА СМЕНА

20.06.2015

Заврши првата смена во кампот на Металург. По шест дена интензивна работа и забава, децата заминаа кон своите...

читај повеќе >