Топ Вести

Ракометна Академија

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ДЕН ШЕСТИ

19.06.2015

Последниот ден од првата смена беше и најважен, бидејки е ден за натпревари во сала, ден кога најдобро ќе се виде квалитетот на шестдневната обука. Цели четири часа траеја...

читај повеќе >

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: ВИНИЦА, ВИНИЦА, НАЈДОБРИ СТЕ

19.06.2015

Ние од Виница решивме последни да си го кажеме своето, да ставиме точка на нашата смена. Обично велат дека најдоброто доаѓа на крајот и ние целосно ја поддржуваме таа гледна...

читај повеќе >

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ДЕН ПЕТТИ

18.06.2015

Заврши уште еден ден на кампот на Металург, постепено се ближиме до крајот на нашата прва смена. Денеска го исполнивме дневниот план, со само една корекција, наместо...

читај повеќе >

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: ОД КАДЕ И ДА СИ, ОД КИЧЕВО ДА СИ

18.06.2015

Читаме што пишуваат нашите другарчиња од Кратово, Каменица, Скопје... Биле најдобри, биле вакви, такви. Не, не се лоши, ама толку - мора да има некој ред, некое почитување, да се...

читај повеќе >

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ДЕН ЧЕТВРТИ

17.06.2015

Денешниот ден помина во знакот на променливото време, со повремени краткотрајни врнежи. Но, тоа не не спречи да ги одржиме двата тренинга, а и да отидеме и на...

читај повеќе >

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: НИЕ СМЕ КРАТОВЧАНИ, А ТОА СЕПАК НЕШТО ЗНАЧИ

17.06.2015

Ние кратовчаните сме скромни луѓе и не се фалиме, барем не секој ден. Ама, бидејки и со голо око се гледа дека сме најдобри во кампот, ред е и ние нешто да кажеме. Намерно...

читај повеќе >

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ДЕН ТРЕТИ

16.06.2015

Денешниот ден во кампот на Металург помина според вообичајнат шема, но со две измени. Наместо на плажа, децата отидоа во Охрид, а наместо обичен тренинг - се одиграа...

читај повеќе >