Топ Вести

Ракометен Камп

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ДЕН СЕДМИ

20.06.2015

Денеска заврши првата и веднаш почна втората смена на кампот на Металург. Ги испративме децата од Скопје, Кавадарци, Виница, Македонска Каменица, Кратово и Кичево, а ги...

читај повеќе >

ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ: ЈА ИСПРАТИВМЕ ПРВАТА СМЕНА

20.06.2015

Заврши првата смена во кампот на Металург. По шест дена интензивна работа и забава, децата заминаа кон своите...

читај повеќе >

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ДЕН ШЕСТИ

19.06.2015

Последниот ден од првата смена беше и најважен, бидејки е ден за натпревари во сала, ден кога најдобро ќе се виде квалитетот на шестдневната обука. Цели четири часа траеја...

читај повеќе >

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: ВИНИЦА, ВИНИЦА, НАЈДОБРИ СТЕ

19.06.2015

Ние од Виница решивме последни да си го кажеме своето, да ставиме точка на нашата смена. Обично велат дека најдоброто доаѓа на крајот и ние целосно ја поддржуваме таа гледна...

читај повеќе >

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ДЕН ПЕТТИ

18.06.2015

Заврши уште еден ден на кампот на Металург, постепено се ближиме до крајот на нашата прва смена. Денеска го исполнивме дневниот план, со само една корекција, наместо...

читај повеќе >

ОД ДНЕВНИКОТ НА КАМПОТ: ОД КАДЕ И ДА СИ, ОД КИЧЕВО ДА СИ

18.06.2015

Читаме што пишуваат нашите другарчиња од Кратово, Каменица, Скопје... Биле најдобри, биле вакви, такви. Не, не се лоши, ама толку - мора да има некој ред, некое почитување, да се...

читај повеќе >