Топ Вести

Ракометен Камп

ФОТОГАЛЕРИЈА: ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ – ДЕН ПРВИ

14.06.2015

Во Охрид почна првата смена на летниот камп на Металург. Повеќе од 140 деца од Скопје, Кавадарци, Виница, Кичево, Кратово, Македонска Каменица и Охрид, се сместија во хотел...

читај повеќе >