Топ Вести

Ракометен Камп

ПОЧНА ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ. ДЕЦАТА ПРИСТИГНАА ВО ОХРИД, ФОТО

12.06.2014

Денеска почна традиционалниот летен камп на Металург, кој оваа сезона ќе функционира во две смени. - Првите години кога почнавме да го организираме кампот учествуваа околу...

читај повеќе >

ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ ПРОДОЛЖУВА СО СВОЈАТА РАБОТА

22.06.2013

Околу 200 деца ја сочинуваат втората смена од летниот камп на Металург во Охрид.  Бројка од која пријатно е изненаден и директорот на младите категории на Металург, Тони...

читај повеќе >