Топ Вести

Ракометен Камп

ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ ДЕНЕСКА ГИ ДОЧЕКУВА ДЕЦАТА ОД ВТОРАТА СМЕНА

19.06.2013

Осмиот традиционален летен камп на ракометната академија „Металург“ влегува во завршна фаза за првата група кампери, кои веќе седум дена тренираат и се дружат на...

читај повеќе >

ЛЕТЕН КАМП НА МЕТАЛУРГ 2012

21.06.2012

Традиционалниот летен ракометен камп на Металург е во полн ек. Сместени во прекрасниот хотел “Бетон“, 76 наши млади ракометари и ракометарки се дружат со ракометот и езерото....

читај повеќе >