Репрезентации

Фотогалерија од младинскиот репрезентативен натпревар Македонија “А“ – Србија

19.12.2018

Во четвртото коло на меѓународниот турнир во Скопје, селекцијата на Македонија “А“ ја совлада Србија и ја забележа својата четврта едноподруго победа. Србите се совладани...

читај повеќе >

Македонија “А“ не запира – поразена е и Србија

19.12.2018

Во четвртото коло на меѓународниот турнир во Скопје, селекцијата на Македонија “А“ ја совлада Србија и ја забележа својата четврта едноподруго победа. Србите се совладани...

читај повеќе >

Фотогалерија од младинскиот репрезентативен натпревар Македонија “Б“ – Црна Гора

19.12.2018

Дури во четвртото коло на турнирот во Скопје, селекцијата на Македонија “Б“ го освои својот прв бод. Тоа што во претпладневното коло не и успеа против Србија, овој пат и успеа...

читај повеќе >

Прв бод за селекцијата на Македонија “Б“

19.12.2018

Дури во четвртото коло на турнирот во Скопје, селекцијата на Македонија “Б“ го освои својот прв бод. Тоа што во претпладневното коло не и успеа против Србија, овој пат и успеа...

читај повеќе >

Фотогалерија од младинскиот репрезентативен натпревар Македонија “А“ – Полска

19.12.2018

Селекцијата на Македонија “А“ е незапирлива и денеска ја извојува својата трета победа, откако во рамките на третото коло ја совлада Полска, со резултат 25:22 (14:11). Заедно со...

читај повеќе >

Македонија “А“ е незапирлива – падна и Полска

19.12.2018

Селекцијата на Македонија “А“ е незапирлива и денеска ја извојува својата трета победа, откако во рамките на третото коло ја совлада Полска, со резултат 25:22 (14:11). Заедно со...

читај повеќе >

Фотогалерија од младинскиот репрезентативен натпревар Македонија “Б“ – Србија

19.12.2018

Во денешната воведна средба, селекцијата на Македонија “Б“, минимално е поразена од Србија, со резултат 24:25 (10:14), но останува и впечатокот дека нашата селекција можеше да...

читај повеќе >

Минимален пораз на Македонија “Б“

19.12.2018

Со натпреварите од третото коло, во Автокоманда продолжи турнирот на младинските репрезентации од пет земји. Во денешната воведна средба, селекцијата на Македонија “Б“,...

читај повеќе >

Комплетни денешни резултати од турнирот на младински репрезентации во Скопје

19.12.2018

Денеска во Автокоманда се одиграа две комплетни кола од силниот меѓународен турнир на младински трепрезентации во организација на РФМ. . Резултати: Коло 1: Македонија...

читај повеќе >

Фотогалерија од младинскиот репрезентативен натпревар Унгарија – Македонија “Б“

19.12.2018

Македонија “Б“ го загуби и својот втор натпревар од денешната програма. Подобри од нашите репрезентативци беа ракометарите на Унгарија, кои не совладаа со убедливи 26:14 (12:7)....

читај повеќе >