Топ Вести

Репрезентации

Заврши турнирот на младински репрезентации во Скопје. Резултати, конечна табела, доделувања

20.12.2018

Во Скопје заврши силниот меѓународен турнир на младински репрезентации во организација на РФМ, на кој учествуваа две селекции на Македонија, како и селекциите на Унгарија,...

читај повеќе >

Фотогалерија од младинскиот репрезентативен натпревар Унгарија – Македонија “А“

20.12.2018

Дури во последното коло нашата најдобра селекција ја почувствува горчината на поразот. Загувивме од Унгарија, со минимални 19:20 (8:13), но доволни само за второто место на...

читај повеќе >

Македонија “А“ се сопна…на Унгарија

20.12.2018

Дури во последното коло нашата најдобра селекција ја почувствува горчината на поразот. Загувивме од Унгарија, со минимални 19:20 (8:13), но доволни само за второто место на...

читај повеќе >

Фотогалерија од младинскиот репрезентативен натпревар Полска – Македонија “Б“

20.12.2018

Дури во последното коло и тоа против еден од главните фаворити на турнирот, Македонија “Б“ ја извојува својата прва победа. Совладана е Полска, минимално но заслужено, со...

читај повеќе >

Македонија “Б“ ја изненади Полска

20.12.2018

Дури во последното коло и тоа против еден од главните фаворити на турнирот, Македонија “Б“ ја извојува својата прва победа. Совладана е Полска, минимално но заслужено, со...

читај повеќе >

Комплетни резултати од денешниот втор ден на турнирот на младински репрезентации во Скопје

19.12.2018

Денеска во Автокоманда се одиграни третото и четвртото кола од меѓународниот младински турнир во организација на РФМ, а на кој учествуваат Македонија “А“ и “Б“, Србија,...

читај повеќе >

Фотогалерија од младинскиот репрезентативен натпревар Македонија “А“ – Србија

19.12.2018

Во четвртото коло на меѓународниот турнир во Скопје, селекцијата на Македонија “А“ ја совлада Србија и ја забележа својата четврта едноподруго победа. Србите се совладани...

читај повеќе >

Македонија “А“ не запира – поразена е и Србија

19.12.2018

Во четвртото коло на меѓународниот турнир во Скопје, селекцијата на Македонија “А“ ја совлада Србија и ја забележа својата четврта едноподруго победа. Србите се совладани...

читај повеќе >

Фотогалерија од младинскиот репрезентативен натпревар Македонија “Б“ – Црна Гора

19.12.2018

Дури во четвртото коло на турнирот во Скопје, селекцијата на Македонија “Б“ го освои својот прв бод. Тоа што во претпладневното коло не и успеа против Србија, овој пат и успеа...

читај повеќе >

Прв бод за селекцијата на Македонија “Б“

19.12.2018

Дури во четвртото коло на турнирот во Скопје, селекцијата на Македонија “Б“ го освои својот прв бод. Тоа што во претпладневното коло не и успеа против Србија, овој пат и успеа...

читај повеќе >