ФОТО: СЕКОГАШ СО НАС – ДЕВОЈЧИЊАТА ОД АКВА ДЕНС КЛУБОТ

29.05.2014 18:42
MJI_8712_resize

za tekst

За крај на приказната за успешниот хепенинг на Металург ги оставивме девојчињата од Аква денс клубот, кои како и секогаш се дел од секоја наша манифестација, дел од секој наш натпревар. Децата заслужија нивниот настап да биде издвоен и посебно обележан.

Фото: Маја Јаневска-Илиева, “Н.Македонија“.

Прочитано 906 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


4 − 3 =