(Фотогалерија) Децата на Металург гости на детско музичко училиште од Естонија

27.06.2016 16:22
13499787_114084325688681_1479798674_o

Нашите деца беа поканети на претставата на детското музичко училиште од Естонија. Поканата беше со задоволство прифатена, а ова е дел од перформансот на Естонците.

 

Прочитано 175 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


4 + = 6