Топ Вести
4
Датум на Раѓање: 18.09.1997
Тежина: 88
Висина: 191

Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
1 Милан Обреновиќ Голман 28.03.1998 83 181
2 Стефан Доневски Пикер 03.11.1996 88 181
3 Јован Реџиќ Лев бек 17.01.1998 97 193
4 Марио Петрески Лев бек 18.09.1997 88 191
6 Дарко Стојковски Лево крило 25.05.1997 62 174
7 Христијан Здравковски Десен бек 12.01.1998 80 186
9 Бојан Илиевски Лево крило 05.06.1998 56 176
10 Филип Стојменов Среден бек 14.01.1998 82 188
12 Матеј Петковски Голман 15.09.1999 78 186
13 Алексо Лембанов Лев бек 12.02.1998 78 182
15 Виктор Гроздановски Десно крило 21.09.1997 60 177
15 Мартин Смилевски Десно крило 13.07.1999 73 179
16 Бојан Блажески Голман 13.07.1997 69 182
16 Бране Петковски Голман 08.05.1999 70 180
17 Матијашиќ Тадеј Лево крило 22.01.1994 74 174
20 Дејан Гошевски Десно крило 15.05.1999 79 183

Технички тим: