Топ Вести
14
Датум на Раѓање: 28.08.1998
Тежина: 90
Висина: 192

Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
3 Халил Јагањац Лев бек 22.06.1998 95 200
8 Димитар Димитриоски Лево крило 16.02.1998 83 183
9 Анте Токиќ Десно крило 15.11.1993 86 189
11 Мице Шилегов Десно крило 19.06.1998 75 175
12 Мартин Томовски Голман 10.07.1997 88 192
14 Марио Танкоски Лев бек 28.08.1998 90 192
17 Мартин Серафимов Десен бек 03.03.2000 80 190
18 Филип Кузмановски Лев бек 03.07.1996 100 198
19 Вања Илиќ Лево крило 25.02.1993 74 180
20 Никола Даниловски Голман 01.02.1997 78 184
30 Мартин Велковски Десен бек 10.03.1997 84 190
44 Пешевски Жарко Пикер 11.04.1991 110 195
71 Давор Палевски Лево крило 26.02.1997 75 182
77 Александар Гуглета Десно крило 17.07.1991 88 193
97 Милан Лазаревски Пикер 09.02.1997 94 194
99 Филип Арсеновски Пикер 30.07.1998 84 193