Топ Вести
Датум на Раѓање: 02.05.1997
Тежина: 85
Висина: 180

РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ НАСТАПИ:

Илиоски има три настапи за пионерската селекција на Македонија.

Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
4 Мартин Илиоски Пикер 02.05.1997 85 180
18 Стефан Цветкоски Лев бек 25.02.1995 93 196
24 Кристијан Мијушковиќ Лево крило 02.06.1998 75 175
25 Марко Мишевски Централен бек 23.08.1999 76 175
27 Христијан Јовчевски Лев бек 09.03.1997 72 195

Технички тим: