Топ Вести

Распоред на натпревари за Лига на шампионите

Датум Коло Натпревар Резултат
16.09.2017 17:30 1 Монпелје – Металург 32:22 (19:11)
24.09.2017 17:00 2 Металург – Бешикташ 27:31 (14:14)
30.09.2017 17:30 3 Металург – Спортинг 28:27 (17:13)
08.10.2017 15:00 4 Мотор Запорожје – Металург 28:28 (12:18)
14.10.2017 15:00 5 Чеховски Медведи – Металург 32:26 (15:15)
05.11.2017 17:00 6 Металург – Чеховски Медведи 26:29 (12:17)
12.11.2017 19:00 7 Металург – Монпелје 21:27 (14:16)
18.11.2017 14:00 8 Бешикташ – Металург 32:29 (13:15)
25.11.2017 17:30 9 Металург – Мотор Запорожје 22:30 (11:16)
02.12.2017 21:00 10 Спортинг – Металург 31:27 (12:15)