Топ Вести

Распоред на натпревари за Регионалната лига

Датум Коло Натпревар Резултат
02.09.2017 17:45 1 Металург – Вардар 23:32 (11:16)
06.09.2017 20:45 2 Динамо Панчево – Металург 20:25 (9:16)
10.09.2017 17:45 3 Металург – Нексе 29:22 (15:10)
20.09.2017 17:45 4 Војводина – Металург 21:19 (11:11)
03.10.2017 20:45 5 Металург – ППД Загреб нема резултат
18.10.2017 18:45 6 Металург – Горење Велење нема резултат
15.11.2017 00:00 7 Мешков Брест – Металург нема резултат
28.11.2017 00:00 8 Металург – Татран Прешов нема резултат
06.12.2017 00:00 9 Цеље ПЛ – Металург нема резултат
09.12.2017 00:00 10 Вардар – Металург нема резултат