Одиграно е првото коло во мини-лигата на Металург, за група Скопје. Резултати и табели

23.12.2017 20:24
7112016logo_resize_resize

Во Автокоманда денеска се одигра првото коло во мини-лигата на Металург, за група Скопје. Вкупно се натпреварува 33 екипи, поделени во три генерациски категории, во машка и во женска конкуренција.

Одиграни се вкупно 20 натпревари, додека две се одложени.

.

Резултати:

09.00  Репро 21 – Кемпа   Машки 2006/7   3:23 (2:11)

09.00  Ре Медика – Рено   Машки 2006/7   24:5 (10:3)

09.30  РЖ Институт – Бетон   Машки 2006/7   7:2 (7:0)

09.30  Колибри – ЖРК Металург   Женски 2006/7   3:5 (1:1)

10.00  Сани 14 – Макстил   Машки 2006/7   7:15 (4:5)

10.00  Кадети Металург – Хандбал Старс   Машки 2008 и помали   1:7 (0:5)

10.30  Хандбал Старс – Сани 14   Женски 2006/7   4:10 (1:5)

10.30  Металург Јуниор – Репро 1   Машки 2008 и помали   3:10 (0:7)

11.00  Сани 14 – Факом   Машки 2008 и помали   14:2 (9:0)

11.00  Хандбал Старс – Маja   Женски 2008 и помали   5:3 ((2:2)

11.30  Рено – РЖ Институт   Машки 2006/7   9:12 (4:5)

11.30  Кемпа – Ре Медика   Машки 2006/7   16:11 (10:6)

12.00  Макстил – Репро 21   Машки 2006/7   15:13 (12:6)

12.00  Хандбал Старс – Сани 14   Машки 2006/7   10:22 (6:10)

12.30  Репро 1 – Сани 14   Машки 2008 и помали   9:12 (4:4)

12.30  Хандбал Старс – Металург Јуниор   Машки 2008 и помали   6:6 (2:4)

13.00  Дуферко – Кадети Металург   Машки 2008 и помали   18:3 (11:0)

13.40  Сани 14 – РК Металург   Машки 2004/5   12:2 (6:2)

14.20  Хандбал Старс – Нова Македонија   Женски 2004/5   3:10 (1:5)

15.00  Сани 14 – Стоби   Женски 2004/5   10:0 (10:0)

————————

Одложени се средбите:

Хандбал Старс – РШ Макалоски   Машки 2006/7  

РШ Макалоски – Бетон   Машки 2006/7 

————————

Табели:

Машки 2006/7

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Кемпа 2 2 0 0 39 14 25 6
02. Макстил 2 2 0 0 30 20 10 6
03. РЖ Институт 2 2 0 0 19 11 8 6
04. Ре Медика
2 1 1 0 35 21 14 3
05. Сани 14 2 1 1 0 29 25 4 3
06. РШ Макалоски 0 0 0 0 0 0 0 0
07. Бетон 1 0 1 0 2 7 – 5 0
08. Хандбал Старс 1 0 1 0 10 22 – 12 0
09. Рено 2 0 2 0 14 36 – 22 0
10. Репро 21 2 0 2 0 16 38 – 22 0

Женски 2006/7

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Сани 14 1 1 0 0 10 4 6 3
02. ЖРК Металург 1 1 0 0 5 3 2 3
03. Хотел Бетон 0 0 0 0 0 0 0 0
04. Колибри 1 0 1 0 3 5 – 2 0
05. Хандбал Старс 1 0 1 0 4 10 – 6 0

Машки 2008 и помали

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Сани 14 2 2 0 0 26 11 15 6
02. Хандбал Старс 2 1 0 1 13 7 6 4
03. Дуферко 1 1 0 0 18 3 15 3
04. Репро 1
2 1 1 0 19 15 4
3
05. Металург Ј.
2 0 1 1 9 16 – 7
1
06. Факом 1 0 1 0 2 14 – 12
0
07. Кадети М.
2 0 2 0 4 25 – 21 0

Женски 2008 и помали

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Хандбал Старс 1 1 0 0 5 3 2 3
02. Весна 0 0 0 0 0 0 0 0
03. Маја 1 0 1 0 3 5 – 2 0

Машки 2004/5

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Сани 14 1 1 0 0 12 2 10 3
02. ПГО 0 0 0 0 0 0 0 0
03. РК Металург 1 0 1 0 2 12 – 10 0

Женски 2004/5

Мес. Екипа Нат. Поб. Пор. Нер. Д.Гол П.Гол Г.Раз. Бод
01. Сани 14 1 1 0 0 10 0 10 3
02. Н.Македонија 1 1 0 0 10 3 7 3
03. РШ Макалоски 0 0 0 0 0 0 0 0
04. Хандбал Старс 1 0 1 0 3 10 – 7 0
05. Стоби 1 0 1 0 0 10 – 10 0

 

Прочитано 389 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 + 1 =