Топ Вести

Play Out – Домашна Лига

Плејаут на Супер машка лига – Табела

Бр.

 ЕКИПА  НАТ.  ПОБ.  НЕР.  ПОР.  БОД.
1.  Охрид  14  11  1  2  34
2.  Пелистер  14  10  0  4  30
3.  Металург 2  14  9  0  5  27
4.  Работнички  14  6  2  6  20
5.  Текстилец  14  2  1  11  7
6.  Преспа  14  2  0  12  6

Коло 1:

Металург 2 – Пелистер   24:30 (9:16)

Текстилец – Преспа

Работнички – Охрид

Коло 2:

Пелистер – Охрид    25:23 (12:12)

Преспа – Работнички

Металург 2  – Текстилец    28:24 (14:14)

Коло 3:

Текстилец – Пелистер

Работнички – Металург 2   26:24 (13:12)

Охрид – Преспа

Коло 4:

Пелистер – Преспа

Металург 2  – Охрид    17:27 (9:12)

Текстилец – Работнички

Коло 5:

Работнички – Пелистер

Охрид – Текстилец

Преспа – Металург 2

Коло 6:

Пелистер – Металург 2

Преспа – Текстилец

Охрид – Работнички

Коло 7:

Охрид – Пелистер

Работнички – Преспа

Текстилец – Металург 2

Коло 8:

Пелистер – Текстилец

Металург 2 – Работнички

Преспа – Охрид

Коло 9:

Преспа – Пелистер

Охрид – Металург 2

Работнички – Текстилец

Коло 10:

Пелистер – Работнички

Текстилец – Охрид

Металург 2 – Преспа