Топ Вести

РАКОМЕТНА АКАДЕМИЈА “КЛАНДЕВ – МЕТАЛУРГ“ – РАДОВИШ

16.04.2014 00:49
logo_resize1

za tekst

Рaкометната Академија “Кландев – Металург“ е лоцирана во Радовиш.

Тренинзите се одвиваат во СРЦ “25 Мај“.

Термини:

Понеделник: од 10 до 11 часот и од 14.30 до 15.30 часот.

Среда: од 15 до 16 часот.

Петок: од 11 до 12 часот и од 14 до 15 часот.

Сабота: од 9 до 10 часот и од 10 до 11 часот.

Тренер: Душко Кландев.

тел. 077/610301

Прочитано 159 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 − 8 =