Топ Вести

Ракометна школа “Братство“

01.02.2018 13:04
20122016logo_resize_resize

Ракометна школа “Братство“, е лоцирана во населбата Тафталиџе.

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Братство“.

Термини: понеделник и среда, од 19.00 до 20.00 часот.

Тренер: Драган Трајковски, тел. 072/223141.

Прочитано 160 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


4 − = 2