Топ Вести

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ХРИСТИЈАН ТОДОРОВСКИ КАРПОШ“ ВО КУМАНОВО

01.10.2014 20:16
logo_resize

za tekst

Ракометната школа “Христијан Тодоровски Карпош“ е лоцирана во Куманово.

Тренинзите се одвиваат во салата на О.У. “Христијан Тодоровски Карпош“

Термини:

Вторник:  12 – 13 часот.

Четврток:  18 – 19 часот.

Недела:  12 – 13 часот.

Тренери:

Александар Русевски  тел. 071/723118

Миодраг Пауновиќ  тел. 071/260190

Прочитано 269 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 − = 4