Топ Вести

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ КУМАНОВО (“КОЧО РАЦИН“)

05.09.2013 14:50
logo

Ракометна школа на Металург во Куманово.

Тренинзите се одржуваат во салата на О.У. “Кочо Рацин“.

Термини:

Понеделник: 20.00 – 21.00 часот.

Среда: 19.00 – 20.00 часот.

Петок: 19.00 – 20.00 часот.

Тренинзите ги држи тренерот Александар Трајковски.

Тел. 078/345659

Прочитано 365 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 − = 1