Топ Вести

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ КУМАНОВО (“МАГДАЛЕНА АНТОВА“)

05.09.2013 15:16
logo

Ракометна школа на Металург во Куманово.

Тренинзите се одржуваат во салата на О.У. “Магдалена Антова“.

Термини:

Среда: 17.45 – 19.00 часот.

Петок: 17.45 – 19.00 часот.

Тренинзите ги држи тренерот Александар Трајковски.

Тел. 078/345659

Прочитано 513 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 + 6 =