Топ Вести

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ КУМАНОВО (“СОКОЛАНА“)

05.09.2013 15:10
logo

Ракометна школа на Металург во Куманово.

Тренинзите се одржуваат во С.Ц. “Соколана“.

Термини:

Вторник: 19.00 – 20.00 часот.

Четврток: 19.00 – 20.00 часот.

Тренинзите ги држи тренерот Александар Трајковски.

Тел. 078/345659

Прочитано 470 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 + = 16