Топ Вести

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ ПРИЛЕП

05.09.2013 14:42
logo

Ракометна школа на Металург во Прилеп.

Тренинзите се одржуваат во С.А. “Сонце“.

Термини:

Вторник: 10.00 – 11.00 часот.

Четврток: 13.30 – 14.30 часот.

Сабота: 20.00 – 12.00 часот.

Недела: 10.00 – 12.00 часот.

Тренинзите ги држи тренерот Гоце Макалоски.

Тел. 076/542320

Прочитано 616 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 + = 14