Топ Вести

РАКОМЕТНА ШКОЛА МЕТАЛУРГ СТРУГА

05.09.2013 14:33
logo

Ракометна школа на Металург во Струга.

Тренинзите се одржуваат во салата на гимназијата “Ибрахим Темо“ и во С.С. “Нико Нестор“.

Термини:

Сала на гимназијата “Ибрахим Темо“:

Понеделник, среда и петок: 19.30 – 21.00

Сабота: 10.00 – 11.00 и 12.30 – 14.00

Недела: 10.00 – 11.00 и 11.00 – 13.30

Спортска сала “Нико Нестор“:

Понеделник: 17.30 – 18.30

Тренинзите ги држи проф. Јаковче Матлиески.

Тел. 071/700071

Прочитано 550 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 − 5 =