Топ Вести

РАКОМЕТНА ШКОЛА “ТИКВЕШ 2012 – МЕТАЛУРГ“

16.04.2014 00:59
logo_resize1

za tekst

Ракометната школа “Тиквеш 2012 – Металург“ е лоцирана во Кавадарци.

Тренинзите се одвиваат во СС “Јасмин“.

Работи во две групи, од 1. до 5. одделение, и од 6. до 8. одделение.

Термини:

Група 1 (помали):

Вторник, четврток и недела, од 14 до 15 часот.

Група 2 (постари):

Среда: од 21 до 22 часот.

Сабота и недела, од 15 до 16 часот.

Тренер: Кире Василев

тел. 078/218012

Прочитано 251 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 6 = 2