СВЕТСКИ АСОВИ ШТО ЌЕ ГО ПРОПУШТАТ СП -2013

11.01.2013 13:49
Globe-wallpaper.gif

Поради своите години, поради формата или поради повредите многу асови ќе го пропуштат СП -2013 во Шпанија.

Унгарија ќе настапи без Фазекаш, Илјеш, Перез, Лалушка и Гулијаш.

Шпанија ќе игра без Хомбрадос, Кристијан Угалде, Раул Ентрериос, Хуанин, Парондо и Гурбиндо.

Полска пристигна без Лијевски, Росински, Ткачик и Јурасик.

Хрватска е без Бунтиќ и Ивано Балиќ.

Словенија е без Шпилер.

Франција без браќата Жил.

Кореја е без Јонг.

Исланд е без Стефансон, Атласон и Петерсон.

Македонија е без Алушовски и Ангелов.

Србија е без Бојиновиќ, Рниќ, Манојловиќ, Бељански и Чутура.

Црна Гора е без Жарко Марковиќ.

Чиле ќе настапи без Марко Онето Зунига.

Данска пристигна без Могенсен, Боесен, Каспер Нилсен и Кнудсен.

Прочитано 421 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 − = 2