РК Металург-прв тим

Слика од тимот
Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
1 Матеј Петковски Голман 15.09.1999 78 186
4 Томислав Јагуриновски Десен бек 19.08.1998 81 188
10 Виктор Василевски Голман 23.10.2000 92 194
11 Мице Шилегов Десно крило 19.06.1998 75 175
14 Марио Танкоски Лев бек 28.08.1998 90 192
17 Мартин Серафимов Десен бек 03.03.2000 80 190
44 Стефан Додиќ Лев бек 13.03.2003 94 194
55 Дарко Кондев Лево крило 24.08.2001 77 185
72 Лука Стојановиќ Среден бек 18.03.1998 83 186
96 Предраг Мијатовиќ Голман 15.02.2002 76 196
97 Милан Лазаревски Пикер 09.02.1997 94 194
99 Филип Арсеновски Пикер 30.07.1998 84 193Последни Галерии: