(Видео) ЕХФ ја најави Македонија

29.12.2017 16:41
Mkd_nor-mkd_team-01-photo-uros_hocevar_25795_56a66ccebc

На две седмици пред почетокот на ЕП во Хрватска, ЕХФ со пригодно видео ја најави Македонија.

.

Прочитано 3.468 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 − 5 =