Топ Вести

ВИДЕОСПОТ: МЕТАЛУРГ- НАПРАВЕНО ВО МАКЕДОНИЈА

28.05.2014 15:52

za tekst

Видеоспотот е направен во “Н.Македонија“ и е колаж од фотографии направени од нејзините фоторепортери.

Прочитано 1.713 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 + = 7