Заврши мини-лигата на Металург во група Исток. Резултати од 6. коло и конечни табели.

23.05.2016 13:13
13250348_1200651249954217_1005578889_n_resize

Во Виница е одиграно последното, 6. коло од Лигата и мини-лигата на Металург во група Исток.

Постигнати се следните резултати:

Торо Спорт – Младинец  10:10  (машки)

Астра Спорт – Брегалница  15:12  (машки)

Астра Спорт – Кочо Рацин  8:5  (женски)

Торо Спорт – Брегалница  10:4

.

Конечни табели:

Capture

 

Прочитано 270 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 6 = 1