1981 ГОДИНА, ЗБОГУМ НА ОТВОРЕНИТЕ ИГРАЛИШТА

02.01.2012 21:42
DSC00094_resize

Со формирањето на Првата “Б“ југословенска лига, беа направени и неколку измени. Најзначајната од нив беше одлуката сите натпревари да се играат во сали. За наша среќа, таква сала постоеше на само стотина метри од отвореното игралиште на Металург. Оттогаш па се до денешен ден, Металург своите натпревари ги игра во салата “Автокоманда“.

Фото:

Прочитано 225 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 − 2 =