Топ Вести

Александар Гуглета доби ќерка

02.02.2018 20:12
25446415_10208109233647637_2002720863331521428_n

Голема радост во семејството Гуглета, кое ја доби својата прва принова. Среќните родители, Жанета и Александар Гуглета, од вчера се побогати за прекрасната ќерка Лана.

Честитки до среќните родители.

Прочитано 905 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 − 5 =