Анкети

Previous Page Next Page
25.04.2014 до 08.05.2014  (Затворено)
Што очекувате од двете плеј-оф средби со екипата на Вардар
Вкупно Гласови: 295
Две победи на Металург (161 гласови, 55%)
Победа и реми на Металург (46 гласови, 16%)
Победа и реми на Вардар (20 гласови, 7%)
Два нерешени резултати (3 гласови, 1%)
Две победи на Вардар (65 гласови, 21%)

19.11.2013 до 24.11.2013  (Затворено)
Каков исход од средбата Вардар - Металург очекувате ?
Вкупно Гласови: 195
Победа на Вардар (48 гласови, 25%)
Нерешен резултат (12 гласови, 6%)
Победа на Металург (135 гласови, 69%)

17.09.2013 до 21.09.2013  (Затворено)
Што очекувате од средбата со екипата на Тун
Вкупно Гласови: 61
Нерешен резултат (0 гласови, 0%)
Пораз на Металург (1 гласови, 2%)
Победа на Металург (60 гласови, 98%)

31.07.2013 до 02.09.2013  (Затворено)
Дали очекувате пласман на Металург во ЛШ
Вкупно Гласови: 413
Не (32 гласови, 8%)
Да (381 гласови, 92%)

16.05.2013 до 28.05.2013  (Затворено)
Каква распределба на титулите очекувате ?
Вкупно Гласови: 136
Две титули за Металург (107 гласови, 79%)
По една за Металург и за Вардар ПРО (22 гласови, 16%)
Две титули за Вардар ПРО (7 гласови, 5%)