Архива

Избери месец и година:

Познати се полуфиналните двојки на ЕП 2020

22.01.2020

Со денешното последно коло заврши главната фаза на ЕП во Австрија, Норвешка и во Шведска. Веќе се познати и полуфиналните двојки, како и селекциите што ќе се борат за петтото...

читај повеќе >

Конечни табели од главната фаза

22.01.2020

Со денешните шест средби заврши главната фаза на ЕП во австрија, Норвешка и Шведска. Еве ги и конечните табели на глафната фаза: Група 1: Група...

читај повеќе >

Комплетни резултати од последното коло на главната фаза на ЕП 2020

22.01.2020

Денеска на ЕП во Австрија, Норвешка и во Шведска одиграно е комплетното последно коло, кое решаваше кој ќе биде последниот патник во полуфиналето. . Резултати: Група 1: 16.00...

читај повеќе >

Табели по четвртото коло на главната фаза на ЕП 2020

22.01.2020

Денеска е комплетирано претпоследното, четврто коло на главната фаза на ЕП во Австрија, Норвешка и Шведска. Веќе имаме три репрезентации кои го обезбедија учеството во...

читај повеќе >

Денешни резултати на ЕП 2020 во Австрија, Норвешка и Шведска

21.01.2020

На ЕП во Австрија, Норвешка и Шведска денеска се одиграни три средби од главната фаза во групата 2. Словенија ја совлада Португалија, Норвешка немаше проблем со Исланд, а...

читај повеќе >

Денешни резултати од ЕП 2020

21.01.2020

На ЕП во Австрија, Норвешка и Шведска денеска се одиграа три натпревари од четвртото коло на група 1 од главната фаза. Постигнати се очекуваните резултат и победи на Хрватска,...

читај повеќе >

Табели по третото коло на главната фаза на ЕП 2020

19.01.2020

На ЕП во Австрија, Норвешка и во Шведска денеска е комплетирано третото коло. Веќе имаме еден сигурен полуфиналист, селекцијата на Хрватска, и два најверојатни, селекциите на...

читај повеќе >

Комплетни неделни резултати од ЕП 2020

19.01.2020

На ЕП во Австрија, Норвешка и Шведска денеска се одиграа три средби од третото коло на групата 2. Португалија доживеа пораз од Исланд, Словенија не издржа против Унгарија, а...

читај повеќе >

Комплетни резултати од саботните натпревари на ЕП 2020

18.01.2020

На ЕП во Австрија, Норвешка и во Шведска денеска се одиграни три натпревари од третото коло на групата 1. Селекцијата на Хрватска извојува победа во фантастичниот натпревар...

читај повеќе >

Во борбата за третото место, Металург е поразен од екипата на Саран

18.01.2020

Металург го загуби малото финале на турнирот во Монлисон. Подобра од нас беше екипата на Саран, која славеше со резултат 35:33 (32:32, 18:12, 3:1)). За жал, средбата ја загубивме во...

читај повеќе >