АТМАН И “БЕКСТЕЈЏ“ ВЕ ВОДАТ НА ВЕЧЕРА ШТО ЌЕ ЈА ПРИГОТВИ САМИОТ АТМАН

07.03.2014 17:02

za tekst

Павел Атман ве носи на вечера што сам и ќе ја приготви!

Тоа е сижето на уште една акција на Металург и на естрадниот магазин “Бекстејџ“, која ја овозможи “Винарската визба Стоби“, а со цел да ве запознаеме и да ве зближиме со рускиот бомбардер во нашиот тим.

Се што треба да направите е да споделите фотографија од вашето омилено јадење на фејсбук фан страницата на “Бекстејџ“Сопственикот на најлајкуваната фотографија ќе добие ексклузивна вечера за двајца, која ќе ја подготви и ќе ја сервира лично Павел Атман.

Акцијата почнува сега, а ќе трае се до среда, 12 март.

Побрзајте, споделувајте и собирајте лајкови!

Прочитано 2.409 пати

(3) Коментари

  1. А јас сакав со Станич!!! :/

    • Наскоро !

    • Ќе дојде на ред и Станиќ :)

Напишете коментар


− 3 = 2